Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takim me Kryetarin e Bashkisë Durrës z. Vangjush Dako dhe Prefektin e Qarkut Durrës z. Roland Nasto
July 16, 2018
Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin me Z. Jackues Merat dhe znj. Valbona Karakaci mbi prezantimin e projektit “Bashki të forta”
July 18, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin me kryetarin e shoqatës ALSAR, z. Medi Gurra

Më datë 18.07.2018 Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin me kryetarin e shoqatës ALSAR, z. Medi Gurra. U diskutua për problemet e ndihmës së dhënë njerëzve në nevojë sidomos dhe në rastet e emergjencave civile.

Comments are closed.