Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin me Z. Jackues Merat dhe znj. Valbona Karakaci mbi prezantimin e projektit “Bashki të forta”
July 18, 2018
Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, monitoroi situatën emergjente në një pallat 8 katësh, në të cilin janë përmbytur 2 kate nëntokë
July 19, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin për projektin e rehabilitimit të Përroit të Limuthit

Sot më datë 19.07.2018 Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin për projektin e rehabilitimit të Përroit të Limuthit. Të pranishëm ishin Zëvendësministri I Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë z. Artan Shkreli, Drejtori I Institutit të Ndërtimeve z. Agron Hysenlliu dhe arkitekti italian z. Cosimo Pellegrino. Nga studimi i kryer ka lindur si domosdoshmëri rehabilitimi i 1 km të lumit dhe krijimi i zonave të ekspansionit në menyrë që të shmangen përmbytjet që zona e City Park pëson sa herë bien reshje masive.

Comments are closed.