Përfaqësues të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë morën pjesë në ekspozitën me piktura të punuara nga fëmijët e spektrit autik i realizuar në ambientet e Komisionerit për Mbrojtjen nga diskriminimi.
November 14, 2019
Prefektja e Qarkut Tiranë mori pjesë në ceremonine e zhvilluar për pervjetorin e 75-vjetorit të Çlirimit të Tiranës. Ceremonia u organizua nën kujdesin e Kryetarit të Bashkisë Tiranë.
November 17, 2019

Prefektja e Qarkut Tiranë ishte e ftuar në veprimtarinë e organizuar tek Muzeu Historik Kombëtar nga Organizata Kombëtare për Dëshmorët e LANÇ dhe Dëshmorët e tjerë të Atdheut.

 

Në vijim të aktiviteteve në përkujtim të 75-vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë, Prefektja e Qarkut Tiranë ditën e sotme ishte e ftuar në veprimtarinë e organizuar tek Muzeu Historik Kombëtar nga Organizata Kombëtare për Dëshmorët e LANÇ dhe Dëshmorët e tjerë të Atdheut.

Të pranishëm në këtë aktivitet ishin, Z. Petro Koçi, Zv/ministër i Mbrojtjes, Z. Andi Seferi, Nënkryetar i Bashkisë Tiranë, Z. Gentian Koçi, Drejtor i Muzeut Historik Kombëtar, Z. Moikon Zeqo, Publicisti, Studiuesi, Profesor i nderuar, si dhe përfaësues të shumtë nga shqipëria e kosova të dëshmorëve të Luftës Antifashiste Nacionalçlirimtare.

 

Znj.Jahollari në fjalën e rastit të mbajtur, theksoi se në këtë përvjetor, ashtu si dhe në përvjetorët e kaluar dhe në përvjetorët që do të vijnë, ne kurrë nuk do të reshtim së përmenduri se Lufta Antifashiste Nacional Çlirimtare, është ngjarja historike me rëndësinë më të madhe për kombin tonë, ngjarje që shënon gur kilometrik në historinë e lavdishme të popullit dhe vendit tonë, ngjarje që na rreshtoi në krahun e Aleancës me fitimtarët, na rreshtoi në krahun e duhur të historis.

Comments are closed.