Pranë Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u organizua takimi i përbashkët për përkujtimin e 75-vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë në kuadër të 75-vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë.
November 1, 2019
Institucioni i Prefektit te Qarkut Tirane Tirane ne baze te Planit Kombetar te Pastrimit, nisi monitorimin e aksionit te pastrimit ne zonen e Ndroqit tek Ura e Mnik-ut.
November 8, 2019

Prefektja e Qarkut Tirane mori pjesë në festën kombetare te Forcave të Armatosura të Republikës së Italisë

Me datë  04.11.2019, Prefektja e Qarkut Tirane, znj.Jahollari mori pjesë  në festën kombetare te Forcave të Armatosura të Republikës së Italisë, e cila u zhvillua pranë  Rezidencës së Ambasadës Italiane në Tiranë.

 

Te pranishëm në këtë ceremoni, ishin: Ambasadori i Italise ne vendin tone, Atasheu ushtarak i italisë me bashkëshorten, figura të njohura të politikës si dhe trupi diplomatik në Shqipëri.

Comments are closed.