U zhvillua mbledhja e rradhës me administratën ku u prezantua analiza e punës së muajit nëntor të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë
December 24, 2018
Sot më datë 08.01.2019 Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin me Avokatin e Shtetit, z. Artur Metani
January 8, 2019

Prefektja, Znj. Jahollari, mori pjesë në festimet e organizuara me rastin e Krishtlindjes

Më datë 25 dhjetor 2018, Prefektja, Znj. Jahollari mori pjesë në festimet e organizuara me rastin e Krishtlindjes nga Kryepeshkopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë , Hirësia e tij Anastas Janullatos.

Comments are closed.