Në shenjë nderimi dhe kujtimi për punën dhe kontributin e dhënë nga dëshmori z.Kujtim Hysi, u organizua përurimi i një ndër rrugëve të qytetit të Tiranës e cila do të mbaj emrin e tij
December 19, 2018
Prefektja, Znj. Jahollari, mori pjesë në festimet e organizuara me rastin e Krishtlindjes
December 25, 2018

U zhvillua mbledhja e rradhës me administratën ku u prezantua analiza e punës së muajit nëntor të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë

Më datë 24.12.2018 u zhvillua mbledhja e rradhës me administratën ku u prezantua analiza e punës së muajit nëntor të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë.

Në këtë prezantim u pasqyruan rezultatet e arritura nga të gjithë sektorët me qëllim përmbushjen e detyrimeve ligjore në zbatim të detyrave të përcaktuara nga Kryeministria dhe  realizimit të objektivave funksionale të tyre.

Pasi u vlerësua informacioni dhe prezantimi, u caktuan objektivat e ardhshëm për hartimin e planit vjetor të Institucionit të Prefektit për vitin 2019.

Comments are closed.