U zhvillua mbledhja e Këshillit të Basenit Ujor Ishëm – Erzen.
December 11, 2017
Shpërndarja e ndihmave të dhuruara nga Policia Vendore Tiranë në zonat e prekura në Bashkinë Vorë
December 14, 2017

Shpërndarja e ndihmave të dhuruara nga Policia Vendore Tiranë në zonat e prekura në Bashkinë Kamëz

Në Bashkinë Kamëz, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj.Suzana Jahollari, në bashkëpunim me pushtetin vendor, vijon takimet për planin e investimeve për parandalim dhe ndarjen e ndihmave të dhuruara nga Drejtoria e  Policisë Vendore Tiranë, për familjet e prekura nga reshjet e fundit, në zonën e Valiasit.

Comments are closed.