Shpërndarja e ndihmave të dhuruara nga Policia Vendore Tiranë në zonat e prekura në Bashkinë Kamëz
December 14, 2017
Takim me përfaqesuesit e Ambasadës Turke në Shqipëri, për ndarjen e ndihmave në zonat e prekura nga përmbytja.
December 14, 2017

Shpërndarja e ndihmave të dhuruara nga Policia Vendore Tiranë në zonat e prekura në Bashkinë Vorë

Në bashkëpunim me Pushtetin vendore, vijon takimet dhe ndarjen e ndihmave të dhuruara nga Policia Vendore Tiranë, për familjet e prekura nga rreshjet e fundit, në zonën e Fushë Prezës.

Comments are closed.