Në kuadër të aksionit “Ta Pastrojmë Shqipërinë në Një Ditë!”, të gjitha strukturat e pushtetit vendor, shkollat, shoqëria civile dhe vullnetarë u angazhuan maksimalisht në pastrimin e të gjitha hapësirave publike në komunitet
November 23, 2018
Nga raportimet e bëra nga qyetarët e zonës së Qesarakës në Dajt, rezulton se një mur mbajtës është dëmtuar dhe si pasojë po fillon të shembet, duke rrezikuar kështu jetën e banorëve dhe kalimtarëve
November 24, 2018

Si rrjedhojë e reshjeve të datës 22 nëntor 2018, pati rrëshqitje dherash në rrugën e Baldushkut në segmentin Vishaj-Mustafakoc

Si rrjedhojë e reshjeve të datë 22 nëntor 2018, pati rrëshqitje dherash në rrugën e Baldushkut në segmentin Vishaj-Mustafakoc. Duke qenë se kontrata për këtë rrugë ende nuk është lidhur nga ARRSH, u realizua bashkëpunimi ndërmjet Drejtorisë Rajonale të Rrugëve me Drejtorinë Numer 2 të Punëtorëve të Bashkisë Tiranë dhe u evaduan dherat.

Comments are closed.