Sot më datë 01.06.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari e shoqëruar nga Nën Prefekti dhe përgjegjësi i sektorit të zhvillimit urban, zhvilluan një takim në ambjentet e Bashkisë Vorë.
June 23, 2020
Sot më datë 02.06.2020 në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi i radhës i Task-Forcës Vendore në nivel qarku, për bashkëpunim dhe koordinim, në lidhje me parandalimin dhe goditjen e veprimtarisë kriminale të kultivimit të bimëve narkotike i cili u drejtua nga Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari.
June 23, 2020

Sot më datë 01.06.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari bëri një inspektim në terren për të parë nga afër masat e marra nga Bashkia Vorë për heqjen e mbetjeve urbane përgjate lumit Tirana.

Sot më datë 01.06.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari bëri një inspektim në terren për të parë nga afër masat e marra  nga Bashkia Vorë për heqjen e mbetjeve urbane përgjate lumit Tirana. Znj. Jahollari vuri në dukje masat që duhen marrë nga strukturat e Drejtorisë Rajonale e Ujitjes e Kullimit dhe Bashkisë Vore për bashkëpunim dhe koordinim të punës për pastrimin e thellimin e shtratit të lumit në ditet në vijim.

Comments are closed.