Sot më datë 02.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim me temë forcimin e bashkëpunimit ndërinstitucional me Postën Shqiptare
April 2, 2019
Sot, më datë 04.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, priti në takim avokaten e shtetit znj. Juljana Çoma
April 4, 2019

Sot më datë 03.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Drejtorin e Shtëpisë Botuese të Teksteve Mësimore (BOTEM), z. Isuf Neli

Sot më datë 03.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Drejtorin e Shtëpisë Botuese të Teksteve Mësimore (BOTEM), Z. Isuf Neli. Në  takim u diskutua mbi rëndësinë e botimeve cilësorë në fushën e arsimit dhe mbi mundësitë e bashkëpunimit ndërinstitucional. Kjo Shtëpi Botuese publikon tekste për shkollat profesionale dhe për nxënësit minoritarë. Aktualisht ky institucion ka kaluar në varësi të Ministrit të Shtetit për Diasporën dhe është në proces ristrukturimi.

Comments are closed.