Sot, më datë 02.04.2019, u riorganizua puna dhe filloi funksionimi i Komisionit Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë, si funksion i deleguar
April 2, 2019
Sot më datë 03.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Drejtorin e Shtëpisë Botuese të Teksteve Mësimore (BOTEM), z. Isuf Neli
April 3, 2019

Sot më datë 02.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim me temë forcimin e bashkëpunimit ndërinstitucional me Postën Shqiptare

Sot, më datë 02.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim me Administratorin e Posta Shqiptare Sh.a Z.Laert Duraj dhe Drejtorin e Shërbimeve Postare, Z.Dritan Monka. Në këtë takim u diskutua për forcimin e bashkëpunimit ndërinstitucional në lidhje me ofrimin e shërbimeve postare.

Comments are closed.