Sot, më datë 15.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Këshilltarin e Kryeministrit për Çështjet e Sigurisë, z. Maksim Malaj
April 15, 2019
Sot më datë 16.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, priti në takim Drejtoreshën e Përgjithshme të Agjensisë së Menaxhimit të Burimeve Ujore, zj Gerta Lubonja
April 16, 2019

Sot më datë 16.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Drejtorin e Përgjithshëm të Agjensisë për Pushtetin Vendor në Ministrinë e Brendshme z. Bekim Murati

Sot më datë 16.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, priti në takim Drejtorin e Përgjithshëm të Agjensisë për Pushtetin Vendor në Ministrinë e Brendshme z. Bekim Murati. Në këtë takim u theksua rëndësia e bashkëpunimit ndërinstitucional si dhe u diskutua për zgjidhjen e problematikave për ndarjen e kufinjve administrative territoriale mes Bashkise Tiranë dhe  Bashkisë  Vorë në zonën e Përroit të Limuthit.

Comments are closed.