Sot më datë 11.02.2019, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Jahollari, mori pjesë në ceremonin e 99 vjetorit të shpalljes së Tiranës Kryeqytet i Shqipërisë
February 11, 2019
Sot, më datë 20.02.2019, u zhvillua takimi me Drejtoreshën Rajonale të AKU zj. Merita Mecalla
February 20, 2019

Sot, më datë 18.02.2019, u zhvillua takimi midis Prefektit të Qarkut Tiranë, znj. Jahollari dhe Drejtorit të Përgjithshëm të Agjencisë Kombëtare të Ujësjellës Kanalizimeve, z. Arben Skënderi

Sot, më datë 18.02.2019, u zhvillua takimi midis Prefektit të Qarkut Tiranë, znj. Jahollari dhe Drejtorit të Përgjithshëm të Agjencisë Kombëtare të Ujësjellës Kanalizimeve z. Arben Skënderi. U diskutua për vazhdimësinë e bashkëpunimit me qëllim realizimin e detyrave për reformën e ujit dhe efektivitetin e ujësjellës kanalizimeve në bashkitë e Qarkut Tiranë.

Comments are closed.