Sot, më datë 18.04.2019, u zhvillua takim me temë “Diskutim mbi kufirin e ndarjes administrative ndërmjet Bashkisë Tiranë dhe Bashkisë Vorë“
April 18, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Ambasada e Republikës së Kosovës në Tiranë në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar në Tiranë për Ullmar Qvick
April 23, 2019

Sot, më datë 19.04.2019, u zhvillua takim me Organizatën Kombëtare të Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare dhe Dëshmorëve të tjerë të Atdheut

Sot, më datë 19.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, priti në takim Organizatën Kombëtare të Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare dhe Dëshmorëve të tjerë të Atdheut me në krye kryetarin e saj,  z.Gjergji Velo. Në këtë takim u diskutua për mbështetjen dhe koordinimin e organizimeve që do bëhen nga kjo organizatë në kuadër të 5 Majit, ditës së dëshmorëve të Atdheut.

Comments are closed.