Sot, më datë 21.02.2019, u zhvillua takim me Drejtorin Arsimor Tiranë, z. Redi Dengeri
February 21, 2019
Sot, më datë 22.02.2019, u zhvillua takim me Kryetarin e Shoqatës Kombëtare të Ushtarakëve në Rezervë, z. Thoma Konduri
February 22, 2019

Sot, më datë 21.02.2019, u zhvillua takim me zj. Flora Nikolla, drejtuese e Albanian Excellence

Sot, më datë 21.02.2019, u zhvillua takim me zj. Flora Nikolla, drejtuese e Albanian Excellence. Takimi konsistonte në bashkëpunimin në fushën e barazisë gjinore, forcimin e lidershipit të gruas dhe promovimin e grave e zonjave shqiptare të suksesshme në cdo fushë të jetës.

Comments are closed.