Sot më datë 22.01.2019, në Njësinë Administrative Zall Bastar, u çel fushata “100 ditët e pemëve”, iniciuar nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit
January 22, 2019
Sot më datë 28.01.2019, Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në analizën vjetore të Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë
January 28, 2019

Sot më datë 25.01.2019 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me Kryetarin e Zyrës së Avokaturës vendore, z. Edmond Vorpsi

Sot më datë 25.01.2019 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me Kryetarin e Zyrës së Avokaturës vendore z. Edmond Vorpsi për probleme të bashkëpunimit institucional për ndjekjen e çështjeve gjyqësore në kushtet kur ka perfunduar  afati ligjor i komisionit vendor KVVTP në datë 31.12.2018.

Comments are closed.