Sot në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, në kuadër të Panairit “Ballkani pa Kufij Ekonomikë” Prefekti i Qarkut Tiranë, z. Afrim Qendro zhvilloi një takim kortezie me Zëvendës Presidentin e Rajonit të Marche- Itali, Dr. Mirco Carloni
December 6, 2021
Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi sot takimin e radhës me përfaqësues të institucioneve vendore të Bashkisë Kavajë dhe Rrogozhinë, ku ishte i pranishëm edhe deputeti i zonës, z.Etjen Xhafaj.
December 6, 2021

Sot në datë 02.12.2021, Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me Kryetarin e Bashkisë Vorë lidhur me një sërë problematikash që prekin disa fusha

Sot në datë 02.12.2021, Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me Kryetarin e Bashkisë Vorë lidhur me një sërë problematikash që prekin disa fusha si:
📌Ecuria e procesit të Adresarit;

📌 Siguria e digave të ujëmbledhësave;

📌Rindërtimi i objekteve të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019;

📌Menaxhimi i mbeturinave urbane dhe ndotja mjedisore nga hedhjet e pakontrolluara;

📌Mbarëvajtja e infrastrukturës së transportit.
Pjesa më e madhe e tematikave janë trajtuar dhe vazhdojnë të jenë aktive, si dhe u bë një bilanc i ecurisë. Gjithashtu u shkëmbyen ide lidhur me risinë e ndërtimit të linjës hekurudhore.

Comments are closed.