Në zbatim të detyrave të lëna nga Komisioni i Emergjencave Civile i Qarkut Tiranë vazhdon puna për pastrimin e kanaleve pergjatë autostradës Tiranë Durrës nga Kompania private GECI
July 23, 2018
Prefekti i Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari zhvilloi mbledhjen me grupin e Auditimit nga Ministria e Brendshme
July 26, 2018

Sot në Institucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi me z. Erion Koka Drejtori Rajonal i Autoritetit Rrugor Shqiptar

Më datë 25.07.2018 në Institucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi me z. Erion Koka Drejtori Rajonal i Autoritetit Rrugor Shqiptar. U diskutua për problematikat e ndërhyrjes tek City Park dhe Përroi Limuthit. Ndërhyrje e cila do të shërbej si një zgjidhje afat-shkurtër.

Comments are closed.