Takim me Sekretarin e Përgjithshëm te Ministrisë së Brendshme, z. Dritan Palnikaj për probleme të rikonstruksionit të ndertesës së Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë
August 2, 2018
Takim i zhvilluar në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë me drejtorët e Ministrisë së Energjisë dhe Infrastrukturës
August 3, 2018

Sot u zhvillua takimi ndërinstitucional pranë Ministrisë së Mbrojtjes në lidhje me vënien në gadishmëri të institucioneve për marrjen e masave parandaluese

Me datë 02.08.2018 u zhvillua takimi ndërinstitucional pranë Ministrisë së Mbrojtjes, me pjesëmarrjen e shefit të Shtabit të Përgjithshëm, Z. Kollçaku; Drejtorin e Përgjithshëm të Emergjencave Civile, Z. Çako dhe Drejtorin e Përgjithshëm të PMNZSH, Z. Kristuli.
Në këtë takim u diskutua në lidhje me vënien në gadishmëri të institucioneve për marrjen e masave parandaluese, sensibilizuese dhe reaguese për emergjencat civile sezonale me fokus parandalimin e zjarreve.

Comments are closed.