Sot u zhvillua takimi ndërinstitucional pranë Ministrisë së Mbrojtjes në lidhje me vënien në gadishmëri të institucioneve për marrjen e masave parandaluese
August 2, 2018
Institucioni Prefektit të Qarkut Tiranë, organizoi takimin e pestë të Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit në zonën bregdetare të Spilles, Bashkia Rrogozhinë
August 6, 2018

Takim i zhvilluar në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë me drejtorët e Ministrisë së Energjisë dhe Infrastrukturës

Sot në datën 03.08.2018 në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi me drejtorët e Ministrisë së Energjisë dhe Infrastrukturës . Ky takim u zhvillua  për probleme të zbatimit ligjor në dhënien e opinionit të këshillit të basenit për HEC-ët.

Comments are closed.