U zhvillua konferenca ndërkombëtare për luftën kundër radikalizmit e ekstremizmit fetar me pjesëmarrje të zgjeruar
June 4, 2018
Prefekti Qarkut Tiranë organizoi një takim për problematikën e therjeve të kafshëve dhe tregtimit të mishit në qarkun e Tiranës
June 13, 2018

Takim i 12 Prefektëve të Qarqeve të RSh në Prefekturën e Kukësit dhe në Komumën e Prizrenit

Takim i 12 Prefektëve të Qarqeve të RSh në Prefekturën e Kukësit dhe në Komumën e Prizrenit në datë 08 qershor 2018. Qëllimi ishte diskutimi i problematikave , shkëmbimi i eksperiencës dhe bashkëpunimi sidomos në fushën e turizmit dhe të kulturës.Vizita zyrtare u bë në prag të festës jubilare të 140 vjetorit të Lidhjes së Prizrenit. U zhvillua vizita në ambjentet ku u mbajt Kuvendi i Lidhjes së Prizrenit si dhe në objekte të tjera të kulturës. Të pranishëm ishin Kryetari i Komunës së Prizrenit z. Mytaher Haskuka, deputetë të Parlamentit të Kosovës, Ambasadori i RSh në Kosovë z. Qemal Minxhozi dhe prania e medias vendase.

Comments are closed.