Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë për të dytin vit radhazi mbështeti Agjensinë e Zhvillimit Rajonal 2 dhe Bashkinë Vorë në eventin PrezaFest.
June 3, 2018
Takim i 12 Prefektëve të Qarqeve të RSh në Prefekturën e Kukësit dhe në Komumën e Prizrenit
June 8, 2018

U zhvillua konferenca ndërkombëtare për luftën kundër radikalizmit e ekstremizmit fetar me pjesëmarrje të zgjeruar

Në datën 4 qershor 2018 u zhvillua konferenca ndërkombëtare për luftën kundër radikalizmit e ekstremizmit fetar me pjesëmarrje të zgjeruar . Mori pjesë kryeministri i Rsh z. Edi Rama, kryeministri Bullgarisë, Princi i Jordanisë dhe personalitete të tjera brenda e jashtë vendit. U diskutuan objektivat e angazhimet në luftën kundër terrorizmit, bashkëpunimi e shkëmbimi i informacionit.

Comments are closed.