Prefekti Qarkut Tiranë, mori pjesë në takimin e organizuar nga Agjensia për Zhvillimin Rajonal 2
May 28, 2018
Institucioni Prefektit Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen për datat dhe organizmin e provimeve të Maturës Shtetërore 2018
June 1, 2018

Takim i Prefektit të Qarkut Tiranë me Drejtorin e Përgjithshëm të Emergjencave Civile Z.Erindi Bejko dhe Administratorin e Bërzhitës

Ditën e sotme dt.30.05.2018 Prefekti Qarkut Tiranë së bashku me Drejtorin e Përgjithshëm të Emergjencave Civile Z.Erindi Bejko dhe Administratorin e Bërzhitës, inspektuan një rrëshqitje të madhe dheu ne zonën e Bërzhitës.

Comments are closed.