Takim i Prefektit të Qarkut Tiranë me Drejtorin e Përgjithshëm të Emergjencave Civile Z.Erindi Bejko dhe Administratorin e Bërzhitës
May 30, 2018
Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë për të dytin vit radhazi mbështeti Agjensinë e Zhvillimit Rajonal 2 dhe Bashkinë Vorë në eventin PrezaFest.
June 3, 2018

Institucioni Prefektit Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen për datat dhe organizmin e provimeve të Maturës Shtetërore 2018

Sot më datë 01.06.2018 Institucioni Prefektit Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen në bazë të udhëzimit Nr.10 dt.23.02.2018, për datat dhe organizmin e provimeve të Maturës Shtetërore 2018. U shpërndanë autorizimet dhe u dhanë instruksionet për 45 ushtarakët në rezervë të cilët do të monitorojnë provimet që fillojnë nga data 04.06.2018 dhe përfundojnë në datën 20.06.2018.

Comments are closed.