Institucioni Prefektit të Qarkut Tiranë, organizoi takimin e pestë të Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit në zonën bregdetare të Spilles, Bashkia Rrogozhinë
August 6, 2018
Ka rifilluar puna për risistemimin të përroit të Limuthit, segmenti që shkaktoi përmbytjet në nëntor 2017
August 8, 2018

Takim me deputetin e PS z. Ervin Bushati për probleme të sigurisë në plazhin e Qerretit

Takim me deputetin e PS z. Ervin Bushati për probleme të sigurisë në plazhin e Qerretit dhe masat që duhen marrë nga pushteti vendor për të parandaluar situatat emergjente në këto ditë të nxehta vere.

Comments are closed.