Takim i zhvilluar në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë me drejtorët e Ministrisë së Energjisë dhe Infrastrukturës
August 3, 2018
Takim me deputetin e PS z. Ervin Bushati për probleme të sigurisë në plazhin e Qerretit
August 8, 2018

Institucioni Prefektit të Qarkut Tiranë, organizoi takimin e pestë të Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit në zonën bregdetare të Spilles, Bashkia Rrogozhinë

Në datën 06.08.2018, Institucioni Prefektit të Qarkut Tiranë, organizoi takimin e pestë të Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit në zonën bregdetare të Spilles, Bashkia Rrogozhinë. Në këtë takim ishin të pranishëm:
1. Z.Xhavit Halili, Nënkyetar Bashkisë Rrogozhinë
2. Znj.Stela KAPEDONI, Përfaqësues Bashkisë Kavajë
3. Znj.Dhurata HOXHA, Përfaqësues Bashkisë Kavajë
4. Z.Aljosha BROKAJ, Shef i Komisariatit të Policisë Kavajë
5. Z.Viktor AGOLLI, Shef i Drejtorisë Vendore të Migracionit dhe Kufirit, Kavajë
6. Z.Stefan SQAPI, Përfaqësues i Drejtorisë së Shëndetit Publik, Kavajë
7. Z.Klodian DOKA, Përfaqësues i Inspektoriatit Shtetëror Shëndetsor
8. Z.Edmond ÇERRA, Përfaqësues i Inspektoriatit Shtetëror të Mjedisit, Pyjeve dhe Ujrave
9. Z.Besmir Stafa, Përfaqësues i Inspektoriatit Shtetëror të Mjedisit, Pyjeve dhe Ujrave
10. Z.Endri KRAISHTA, Shef i Zjarrëfikëses, Kavajë
11. Z.Rruzhdi JUBA, Shef i Policisë Bashkiake, Rrogozhinë
12. Z.Shkëlqim GJONI, Administrator i Njësisë Administrative Kryevidh
Në kuadër të një sezoni turistik të sigurtë dhe atraktiv, znj. Prefekte, në fjalën e saj vuri theksin mbi ushtrimin e detyrave funskionale që çdo institucion duhet të kryej për të garantuar një jetë të sigurtë dhe cilësore të pushuesve.
Çdo i përfaqësues institucioni u shpreh mbi punën e bërë deri më sot, situata ne mes të sezonit turistik dhe masat e marra për gadishmërinë e mbarëvajtjes së mëtejshme të sezonit turistik.

Comments are closed.