Shpërndarja e ndihmave të dhuruara nga Policia Vendore Tiranë në zonat e prekura në Bashkinë Vorë
December 14, 2017
Masa konkrete për prevenimin e përmbytjeve në Bashkinë Vorë.
December 14, 2017

Takim me përfaqesuesit e Ambasadës Turke në Shqipëri, për ndarjen e ndihmave në zonat e prekura nga përmbytja.

Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari, në bashkëpunim me Forcat e Armatosura të Shqipërisë dhe me mbështetjen e Ambasadës Turke me ndihma ushqimore, ka zhvilluar një takim me përfaqësuesit Z. Halis Kaya, Këshilltar Tregtar dhe Z. Hakan Cigiltepe, Oficer Policie pranë Ambasadës, si dhe  Z.Umut Kumru dhe Z.Hamdi Arslan, Ekspert në Drejtorinë e Emergjencave Natyrore pranë Kryeministrisë së Turqisë, Z.Adem Turksoy Zv.Atashe Ushtarak, për ndarjen e ndihmave në zonën e Bashkisë Kamez ku popullata është prekur më së shumti nga rreshjet e fundit.

Comments are closed.