Në datën 25.01.2018 u zhvillua mledhja me drejtues të STKKU
January 30, 2018
Zhvillohet takimi me Ministrin e Turizmit dhe Mjedisit Z. Blendi Klosi
February 2, 2018

Takim me Sekretariatin Teknik të Këshillit Kombëtar të Ujit.

Në këtë takim u diskutua për forcimin e rolit të Këshillit të Basenit Ishëm Erzen, në menaxhimin e integruar të burimeve ujore.

Të pranishëm në këtë takim ishin:

Znj. Gerta Lubonja ,nga  Sekretariati Kombëtar i Ujit si dhe anëtarë të Këshillit të Basenit Ishëm Erzen.

U mbajtën prezantime dhe u zhvilluan diskutime për rolin, përgjegjësitë, baza ligjore dhe detyrat aktuale për menaxhimin e integruar të burimeve ujore.

Comments are closed.