Takim i Komisionit të Mbrojtjes Civile të Qarkut Tiranë, mbi marrjen e masave parandaluse dhe mbrojtëse
February 2, 2022
4 Shkurt 1944 – 4 Shkurt 2022
February 7, 2022

Takim pune me drejtuesit e Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave dhe drejtuesit e ASHK-ve dhe të Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave

Në zbatim të Ligjit Nr.20/2020, Prefekti I Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro zhvilloi një takim pune me drejtuesit e Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave dhe drejtuesit e ASHK-ve dhe të Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave, në lidhje me mbarëvajtjen e procesit të dorëzimit të dosjeve të ish KVVTP-së .

Comments are closed.