Takim pune me drejtuesit e Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave dhe drejtuesit e ASHK-ve dhe të Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave
February 3, 2022
Tirana Kryeqyteti Europian i Rinisë
February 7, 2022

4 Shkurt 1944 – 4 Shkurt 2022

Sot Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qëndro së bashku me Nënkryetarin e Bashkisë Tiranë z.Andi Seferi dhe Kryetarin e Këshillit të Qarkut Tiranë z.Aldrin Dalipi, gjithashtu edhe anëtarët të organizatave e shoqatave të veteranëve të Shqipërisë, në 78 vjetorin e masakrës se 4 shkurtit te vitit 1944 ku kryen homazhet në nderim të tyre. U hodhën themelet e para të Memorialit në përkujtim të 84 dëshmorëve të atdheut dhe ku pritet që së shpejti të përfundojë.

Comments are closed.