Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë zhvilloi sot mbledhjen me përfaqësuesit e Bashkive nën juridiksionin e Qarkut Tiranë
September 10, 2018
Takim në Institucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë lidhur me proçesin e zbatimit të Vendimit të Këshillit të Ministrave nr.1108 , datë 30.12.2015
September 12, 2018

Takim pune me Rektoren e Universitetit Shtetëror Durrës zj. Kseanela Stavorovski dhe Prefektin e Qarkut Durrës

Sot më datë 10.09.2018 u zhvillua takim pune me Rektoren e Universitetit Shtetëror Durrës zj. Kseanela Stavorovski dhe Prefektin e Qarkut Durrës në ambientet e Universitetit Aleksandër Moisiu dhe të Institucionit te Prefektit të Qarkut Durrës.U diskutuan probleme të bashkëpunimit e koordimit me strukturat për mbarëvajtjen e arsimit dhe fushës akademike .

Comments are closed.