Fjalimi i Prefektit të Qarkut të Tiranës, z. Admir Abrija në 75 Vjetorin e Konferencës së Pezës
September 16, 2017
Tirana feston 73-vjetorin e çlirimit
November 17, 2017

Takim sensibilizues mbi Antitrafikimin e Qënieve Njerëzore

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Antitrafikimit të Qënieve Njerëzore, Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë në bashkëpunim me Shoqatën “Të Ndryshëm & Të Barabartë”, me Bashkinë e Rrogozhinës dhe me Bashkinë e Kavajës organizuan takimin informues dhe sensibilizues në Shkollën e Mesme “Haxhi Qehaj”, në qytetin e Rrogozhinës dhe në Shkollën 9 Vjecare “Rilindja”, në qytetin e Kavajës.

Comments are closed.