Zhvillohet takimi me Ministrin e Turizmit dhe Mjedisit Z. Blendi Klosi
February 2, 2018
Takimi për krijimin e Grupeve të Punës
February 6, 2018

Takimi i grupit vendor te punes per nderhyrjet dhe shfrytezimin e shtreterve te lumenjve.

U zhvillua takimi i grupit vendor te punes per nderhyrjet dhe shfrytezimin e shtreterve te lumenjve per analizen e mbylljes se fazes se pare te planifikimit, evidentimit te paligjshmerise e verifikimit ne terren ne lumin Erzen. Mori pjese dhe perfaqesues nga Inspektoriati Teknik i Ujit.

Mbledhjen e drejtoi Prefektja, Zj.Suzana Jahollari

Comments are closed.