4 Shkurt 1944 – 4 Shkurt 2022
February 7, 2022
Në zbatimit të Planit të Veprimit kundër Kultivimit dhe Trafikimit të Kanabisit 2021-2022.
February 7, 2022

Tirana Kryeqyteti Europian i Rinisë

Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro mori pjesë në ceremoninë e hapjes së Tiranës si Kryeqyteti Europian i Rinisë. Një mirënjohje që i jepet çdo vit nga Forumi Rinor Evropian një qyteti të BE-së, të cilit i ofrohet mundësia për të shfaqur jetën e tij kulturore dhe zhvillimin social dhe ekonomik. Tirana EYC 2022 paraqitet si një makro program që do të zgjasë 365 ditë, gjatë të cilave do i jepet jetë një kalendari projektesh me iniciativa e aktivitete të shumta, të cilat do të mbulojnë një gamë të gjerë tematikash e prioritetesh që shohin në qendër rininë. Ky makro program do të zbatohet përmes 8 Programeve, të cilët qëndrojnë si kolona mbajtëse nën sloganin Activate Youth. Rinia është themeli dhe e ardhmja një shoqërie. Viti 2022 është viti i Shqipërisë, është viti i Tiranës, është viti i RINISË!

Comments are closed.