Shoqata ”Martirë Të Policisë Së Shtetit” organizoj një event në shenjë respekti ndaj 222 policëve të rënë në krye të detyrës.
May 5, 2018
Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me drejtues të Sekretariatit Teknik të Ujit
May 7, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me drejtues të Bashkisë Tiranë dhe Drejtorisë Rajonale të Ujitjes e Kullimit

Sot më datë 07.05.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me drejtues të Bashkisë Tiranë dhe Drejtorisë Rajonale të Ujitjes e Kullimit, për marrjen në dorëzim të aseteve rezervuare, digave dhe kanaleve. Në zbatim të vendimit të Këshillit të Ministrave të vitit 2015.

Comments are closed.