Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Jahollari, inspektoi masat e marra për përballimin e situatave të emergjencave për vjeshtë dhe dimër 2018-2019
November 22, 2018
Në kuadër të aksionit “Ta Pastrojmë Shqipërinë në Një Ditë!”, të gjitha strukturat e pushtetit vendor, shkollat, shoqëria civile dhe vullnetarë u angazhuan maksimalisht në pastrimin e të gjitha hapësirave publike në komunitet
November 23, 2018

U zhvillua mbledhja e Komisionit Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë

Më datë 22.11.2018 u zhvillua nën drejtimin e Prefektes, znj. Jahollari, mbledhja e Komisionit Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë. U shqyrtuan 12 dosje për të cilat u mor vendim.

Comments are closed.