Prefekti Qarkut Tiranë, znj Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Drejtorin e DPN2 të Bashkisë Tiranë, z. Elton Kacidhja
November 21, 2018
U zhvillua mbledhja e Komisionit Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë
November 22, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Jahollari, inspektoi masat e marra për përballimin e situatave të emergjencave për vjeshtë dhe dimër 2018-2019

Sot më datë 22.11.2018 Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Jahollari, inspektoi masat e marra për përballimin e situatave të emergjencave për vjeshtë, dimër 2018- 2019, me inxhinierët e Drejtorisë Rajonale të Rrugëve, kompanitë kontraktore të mirëmbajtjes në segmente të Autostradës Tiranë Durrës.

Comments are closed.