Sot më datë 04.12.2018, ora 13.00, u zhvillua seanca e fundit e mbledhjes së Këshillit të Basenit Ujor Ishëm-Erzen
December 4, 2018
Sot më datë 05.12.2018 u zhvillua takim pranë zyrës qëndrore të regjistrimit të pasurive të paluajtshme
December 5, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari zhvilloi takimin për realizimin e detyrës së VKM numër 655

Më datë 05.12.2018 Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari zhvilloi takimin për realizimin e detyrës së VKM nr.655 dt. 18.12.2002, ” Për ngritjen dhe funksionimin e strukturës së sistemit kombëtar të planifikimit dhe të perballimit të emergjencave civile”. Në takim ishte i pranishëm edhe Gjeneral Major(në lirim) Prf.Dr. Kostaq Karoli.

Comments are closed.