Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Jahollari u takua me Prefektin e Romës – Znj. Paola Basilone
March 7, 2018
Mblidhet Tryeza Teknike
March 8, 2018

Zhvillohet 20 vjetori i rënies për liri të themeluesit të ushtrisë clirimtare të Kosovës Adem Jashari

Sot me datë 07/03/2018 u zhvillua 20 vjetori i rënies për liri të themeluesit të ushtrisë clirimtare të Kosovës Adem Jashari. Morën pjesë Prefekti Qarkut Tiranë, Konsulli i Përgjithshëm i Kosovës në Tiranë Z.Halim Krasniqi, nënkryetari Bashkisë Tiranë Z.Abaz Hado dhe veteranët. Të pranishmit vendosën kurorë te monumenti i heroit, dëshmorit të Kosovës.

Comments are closed.