Problematikat e krijuara nga reshjet e shiut e debores ne dy hidrocentralet Murdhar 1 e Murdhar 2 ne Pellumbas e Ibe.
March 12, 2018
Institucioni i Perfektit të Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen e Task Forcës Vendore
March 13, 2018

Zhvillohet takimi mes Prefektes znj.Jahollari dhe Ambasadorit të Turqisë në Shqipëri z.Murat Ahmet Yörük

Sot me datë 12/03/2018 në Institucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi mes Prefektes znj.Jahollari dhe Ambasadorit të Turqisë në Shqipëri z.Murat Ahmet Yörük. Në këtë takim kortezie u bisedua mbi marrdhëniet e dy vendeve ndër vite dhe mundesitë e bashkëpunimit në të ardhmen në fushën e arsimit, turizmit dhe emergjencave civile. Takimi përfundoj mes falenderimeve dhe hapjes se mundësive per lidhjet e marrëveshjeve dypalëshe Shqipëri-Turqi.

Comments are closed.