Pamje nga kostituimi i Këshillit bashkiak dhe i Kryetarit të ri të Bashkisë Kavajë
August 1, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Z. Eridjan Salianji, jurist në Komisionin Qëndror të Zgjedhjeve
August 2, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë, Suzana Jahollari në KafeIN 31/07/2019 || IN TV Albania

/IN TV Albania

Comments are closed.