Në zbatim të vendimit të Këshillit të Ministrave u zhvillua sot ceremonia e prezantimit zyrtar të Prefektit të ri të Qarkut të Tiranës z. Afrim Qendro.
December 4, 2021
29-Nëntori Dita e Çlirimit
December 4, 2021

26 Nëntor, përkujtimi i datës së ngritjes së Flamurit të Pavarësisë në Tiranë

26 Nëntor, përkujtimi i datës së ngritjes së Flamurit të Pavarësisë në Tiranë 

Në kuadër të kësaj dite, u zhvilluan homazhe dhe u vendosën kurora me lule në nder të Dëshmorëve të Kombit.  Në vijim, një drekë me përfaqësues të Shoqatës së Veteranëve të Luftës Antifashiste NacionalçlirimtPrefekti i Qarkut Tiranë Z.Afrim Qëndro theksoi se kjo është një ditë ku secili prej nesh duhet të nderojë dhe respektojë gjakun dhe sakrificat e atyre që luftuan për të mbrojtur Atdheun dhe mundësuar atë çka ne shijojmë sot, Shqipërinë e lirë dhe të pavarur! 

Comments are closed.