Institucioni Prefektit Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen për datat dhe organizmin e provimeve të Maturës Shtetërore 2018
June 1, 2018
U zhvillua konferenca ndërkombëtare për luftën kundër radikalizmit e ekstremizmit fetar me pjesëmarrje të zgjeruar
June 4, 2018

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë për të dytin vit radhazi mbështeti Agjensinë e Zhvillimit Rajonal 2 dhe Bashkinë Vorë në eventin PrezaFest.

Institucioni i Prefektit te Qarkut Tirane për të dytin vit radhazi mbështeti Agjensine e Zhvillimit Rajonal 2 dhe Bashkinë Vorë në eventin PrezaFest. Prefekti Znj.Jahollari në fjalën e saj theksoi që të tilla aktivitete te bëhen traditë për promovimin e trashëgimis kulturore e historike, për tu njohur me produktet e përzgjedhura vendase, kulinarinë dhe mjeshtërinë artizanale, artin dhe kulturën e zonës së Prezës. Për tu përgëzuar është fakti që është përzgjedhur Kalaja e Prezës për një organizim të tillë, si një pikë strategjike nga i cili mund të shohësh fushat dhe kalatë e tjera të kryeqitetit si dhe vendndodhja e saj shumë pranë Aeroportit Ndërkombëtar Nënë Tereza, që do të thotë është shumë pranë syri të turistave. Duke bashkepunuar te arrihet qe keto resurse e burime te promovohen e te realizojne zhvillimin social e ekonomik te zones
Një tur mes ullinjve qindra dhe mijera vjeçare në ullishten Mal Subash, eshte një destinacion i vizitueshëm në çdo stinë të vitit.

Comments are closed.