Sot më datë 30.06.2020 u zhvillua takimi i Task-Forcës Vendore në nivel Qarku, për analizën 6-mujore të punës së kryer, në lidhje me parandalimin dhe goditjen e veprimtarisë kriminale të kultivimit të bimëve narkotike.
July 1, 2020
Istitucioni I Prefektit të Qarkut Tiranë mori pjesë në takimin e organizuar në Bashkinë Kavajë nga Ministri i Turizmit dhe Mjedisit z.Blendi Klosi për masat e marra për sezonin turistik veror nga pushteti vendor dhe strukturat e tjera vendore.
July 6, 2020

Sot më datë 01.07.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj.Suzana Jahollari zhvilloi një diskutim me Drejtorin e Përgjithshëm të Fondit Shqiptar të Zhvillimit, Z. Dritan Agolli.

Sot më datë 01.07.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj.Suzana Jahollari zhvilloi një diskutim me Drejtorin e Përgjithshëm të Fondit Shqiptar të Zhvillimit, Z. Dritan Agolli, për bashkëpunimin ne lidhje me realizimin e procesit te  rindërtimit te banesave si pasoje e termetit te 26.11.2019 për 4 (katër) bashkitë e Qarkut Tiranë.

Comments are closed.