Takim me Zv ministre e Ministrise se Brendshme Romina Kuko
February 19, 2018
Prefektja e Tiranës ngre Komitetin Rajonal Kundër Trafikimit të Personave
February 22, 2018

Mbledhja e Këshillit të Basenit Ishëm-Erzen

Në datën 20.02.2018,  në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvillua mbledhja e KBU-së,  Ishëm Erzen, drejtuar nga Prefektja e Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, nën cilësinë e kryetarit të këtij këshilli.

Të pranishëm në këtë mbledhje ishin mbi 50% të anëtarëve, të cilët plotësojnë kurumin e vendimarrjes për çështjet e trajtuara për subjekte  private ku veçohet  miratimi i një kërkese për imbotilim, si dhe u votua në mënyrë unanime që çdo subjekti debitor i ABU-së  nuk do t’i miratohet leja e ujit pa shlyer detyrimet financiare.

Comments are closed.