Takim i Prefektit me grupin teknik te punes per monitorimin e tombinove ne Autostraden Tirane Durres
February 14, 2018
Mbledhja e Këshillit të Basenit Ishëm-Erzen
February 21, 2018

Takim me Zv ministre e Ministrise se Brendshme Romina Kuko

Sot ne daten 19/02/2018 u zhvillua takimi me Zv ministre e Ministrise se Brendshme Romina Kuko dhe Prefektit te Qarkut Tirane Suzana Jahollari.
Ne takim u diskutua per bashkepunim nderinstitucional, projektet dhe sfidat e Se ardhmes.

Comments are closed.