Takim i Prefektes Zj. Suzana Jahollari me Drejtoreshen e Qytetit Studenti ne dt 28.03.2018 Zj.Zhanina Dapi.
March 28, 2018
Më datë 28.03.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me Z.Zela pronari i dy hidrocentraleve Murdar 1, Murdar 2
March 29, 2018

Më datë 28.03.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin për situatën e Digave të Tiranës.

Sot më datë 28.03.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin për situatën e Digave të Tiranës. Në këtë takim morën pjesë Z.Maks Muci Kryetar i Komitetit të Digave Tiranë, Z.Redi Molla Drejtori i Përgjithshëm i Ujësjellës Kanalizime Tiranë dhe Znj.Xhea Germajsi Drejtoresha Teknike e Ujësjellës Kanalizime Tiranë. Në vecanti u diskutua për shqyrtimin e mundësive në lidhje me marrjen e masave në kuadër te sigurisë së Digës së Liqenit Artificial të Tiranës.

Comments are closed.