Zhvillohet takimi midis Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë dhe Bankës Credins.
March 20, 2018
Më datë 28.03.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin për situatën e Digave të Tiranës.
March 29, 2018

Takim i Prefektes Zj. Suzana Jahollari me Drejtoreshen e Qytetit Studenti ne dt 28.03.2018 Zj.Zhanina Dapi.

e9783447-e451-4e59-83ef-bd8e9ed36d8e

U diskutua per bashkepunim ne kuader te projekteve nga BE.

Comments are closed.