Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e rradhës të Këshillit të Basenit Ujor Ishëm – Erzen
May 9, 2019
Mesazh ngushëllimi i Prefektes së Qarkut Tiranë, Zj. Jahollari
May 11, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në homazhet si dhe në ceremoninë shtetërore të lamtumirës për nder të Nëntetares, Zarife Hasanaj

Sot më datë 10.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjese në homazhe si dhe në ceremoninë shteterore të lamtumires për nder të Nëntetare Zarife Hasanaj, oficerja shqiptare e cila humbi jetën në krye të detyrës, gjatë misionit të FA në Letoni. Znj. Jahollari shprehu ngushëllimet më të sinqerta famijes Hasanaj për humbjen e bijës së tyre.

Comments are closed.